شهردار منطقه ۱۳ گفت: در قالب جشن و ویژه برنامه های مختلف دهه کرامت از دختران محلات منطقه۱۳ تقدیر و همچنین دختران کار به بوستان جنگلی سرخه حصار برای گذراندان یک روز خوب اعزام می شوند.
به گزارش زیرنویس،محمد هادی علی احمدی روز دختر را بهانهای برای گرامیداشت مقام دختران و آشنایی آنان با نحوه صحیح زندگی با بهرهگیری از فرهنگ ایرانی و اسلامی دانست و افزود : دختران، مادران آینده هستند و قرار است قهرمانپرور، شهیدپرور و نخبهپرور باشند و در این راستا ، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه در دهه کرامت با اجرای برنامه های شاد و متنوعی برای ارتقای نشاط و شادابی آنان اقدام کرده است.
وی با اشاره به تجلیل از دختران معلول موفق منطقه۱۳ اظهار کرد: خوشبختانه بانوان معلول همواره در عرصه های مختلف در استان تهران نقش تاثیرگذار و موفقی داشتند که به تبع آن دختران معلول ساکن منطقه۱۳ نیز در عرصه ورزشی و هنری حضور خوبی را داشتهاند و همچنین در زمینه ورزشی مدالآوران آسیایی و کشوری داریم.
شهردار منطقه ۱۳ به برگزاری جشن روز دختر در مدرسه دخترانه فاطمه زهرا(س) اشاره کرد و افزود: این جشن به همت اداره امور بانوان و همکاری امور ایثارگران منطقه با حضور مادر شهید فرح دوست و خواهر شهید ابراهیم هادی و اجرای برنامه هایی شامل سرود خوانی، مولودی خوانی، شاهنامه خوانی و اهدای سجاده به دانش آموزان دختر همراه بود.
علی احمدی برپایی گذر صنایع دستی را از دیگر ویزه برنامه های منطقه برشمرد و افزود: در این گذر ، دختران نوجوان، دست سازه های خود را با همکاری شهرداری ناحیه یک به معرض نمایش گذاشتند.
شهردار منطقه ۱۳ اعزام دختران کار به بوستان جنگلی سرخه حصار برای استفاده از امکانات ورزشی و تفریحی، برپایی گذر ورزشی و جشن بزرگ روز دختر را در سالن کوثر از برنامه های آینده معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه برای روز دختر برشمرد.
بر دختران کار چه میگذرد؟
کودکان دختر به دلایل مختلفی به کار کردن در محیط عمومی و خیابانها روی آوردهاند. دلایلی مانند فقر و ناتوانی خانواده در تامین معاش، از هم گسیختگی خانوادگی و داشتن والدین بدسرپرست یا بیسرپرست و نهادینه شدن موروثی کار در خانواده بدین صورت که درخانوادههای این دختران کار کردن در خیابانها و محیط عمومی به صورت یک فرهنگ پذیرفته شده از سوی خانواده آنها و یک موضوع کاملا طبیعی و شغل موروثی مطرح بوده است،
از جمله عوامل کار دختران است. عامل دیگر مهاجرت بود. بیشتر کودکانی که در شهر تهران با آنها مصاحبه کردهام، مهاجربودند. بیشتر از شمال ایران وارد تهران شده بودند و تعداد زیادی هم افغان و بلوچ بودند. عامل دیگر برای کارکردن دختران در فضای عمومی ناشی از فشار و ترس بود؛ حال ممکن است این فشار و اجبار از ناحیه خانواده باشد یا آنها به منظور حمایت از خانواده با میل خود مشغول به کار شده باشند.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، وی یاد آور شد: با مشارکت دختران موفق، ویژه برنامه ای با مشارکت پایگاه بسیج کمیل و به همت اداره فرهنگی منطقه ۱۳ در فلکه دوم نیروی هوایی برگزار و غرفه هایی نیز با عناوین مشاوره و میز خدمت، کودک، ارائه محصولات عفاف و حجاب و… پذیرای شهروندان بود.
منبع:ایسنا